2421030511 Ελ. Βενιζέλου 43, Βόλος info@vnet.com.gr
hero image
 
     
     
  Κατασκευή Eshop
V NET | Υπηρεσίες Διαδικτύου


Εάν επιθυμείτε να διευρύνετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, η δημιουργία ενός εντυπωσιακού και εύχρηστου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απαραίτητη. 

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας “V NET” για την κατασκευή του eshop σας και θα δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση που θα ενισχύσει την παρουσία σας στην αγορά.
 
     
   
 
 
 
 
     
     
     
  Σχεδιασμός
& Προγραμματισμός e-shop


Κατανοούμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και δημιουργούμε ένα μοναδικό σχεδιασμό που θα αντανακλά το brand identity σας. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες και προγραμματιστικές γλώσσες για να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό και εύχρηστο e-shop.

Στοχεύουμε στην δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών e-shop που θα εντυπωσιάζουν και θα παρακινούν τους πελάτες σας να αγοράσουν. Εμπιστευτείτε μας για την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής παρουσίας.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
 
     
 
Εύκολη Διαχείριση
Κατασκευάζουμε το e-shop σας με εύκολη διαχείριση, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε και να ενημερώνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με άνεση και ταχύτητα.
 
     
     
 
Ασφάλεια & Προστασία Δεδομένων
Εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του e-shop σας και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας, προσφέροντας τους μια αξιόπιστη και ασφαλή εμπειρία αγορών.
 
     
     
 
Προώθηση & SEO
Είμαστε εξοικειωμένοι με τις πρακτικές SEO (Search Engine Optimization) και προωθούμε το e-shop σας στις μηχανές αναζήτησης, για να αυξήσουμε την ορατότητά του και να προσελκύσουμε νέους πελάτες.
 
     
     
 
Υποστήριξη & Εκπαίδευση
Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση, ώστε να είστε σε θέση να αξιοποιήσετε πλήρως το e-shop σας και να επιτύχετε τους στόχους σας
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την
δημιουργία του δικού σας e-shop.